Junioren nieuws

Tot en met 31 maart geen voetbal

12 maart 23:00  Al het voetbal in Nederland wordt tot en met 31 maart afgelast. Dat betekent dat alle wedstrijden in het betaald en het amateurvoetbal tot nader orde worden uitgesteld. De KNVB adviseert alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. In navolging van dit advies heeft het bestuur besloten om het sportpark, inclusief kantine, gesloten te houden tot en met 31 maart. Door deze maatregel worden ook een aantal activiteiten voorlopig uitgesteld. Dit zijn voor 8 april het Schoolvoetbaltoernooi en 9 april het Leen den Bakker Toernooi. Mbt. de Engeland-reis voor de JO15, van 10 tot 13 april, wordt aankomende week overleg gepleegd. Bestuur v.v.Klundert

KOMENDE TRAININGEN AFGELAST

11 maart 12:15  In navolging van de afgelasting van alle wedstrijden aanstaande zaterdag voor Brabantse clubs door de KNVB, heeft het bestuur besloten om ook alle trainingen vanaf vandaag tot en met maandag stil te leggen. Hierna zal de situatie opnieuw bekeken worden. Bestuur v.v.Klundert

Trainersclinic vv Klundert

11 oktober 20:30  Na het succes van de vorige clinics staat alweer de 3de clinic op het programma. Op 28-10-2019 nodige we de trainers weer uit. Ben jij trainer en/of leider bij vv Klundert dan nodigen we je uit om deze leerzame avond bij te wonen. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder.meer »

JO19-1 wint vol overtuiging de beker

3 juni 20:30  JO19-1 sluit het seizoen vol overtuiging af in Dinteloord. De finale van de beker werd met ruime cijfers gewonnen tegen DEVO JO19-1.meer »

Wivenhove/Tempest uit Engeland bezoekt v.v. Klundert

23 april 18:00  Zondag 21 april 2019 is weer de jaarlijkse uitwisseling geweest tussen Wivenhove/Tempest en v.v. Klundert. Ieder jaar wordt er onderling een voetbalprogramma afgewerkt met de Spelers van JO15.meer »

Trainersclinic vv Klundert 2.0

26 januari 10:00  Na het succes van de clinic op 22 oktober 2018 staat de 2de clinic weer op het programma. Op 04-02-2019 nodige we de trainers weer uit. Ben jij trainer en/of leider bij vv Klundert dan nodigen we je uit om deze leerzame avond bij te wonen. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder.meer »

VV Klundert JO19-1 wint oefenwedstrijd van Internos JO19-1.

21 januari 14:00  Nadat vorige week met ruime cijfers werd verloren van het 2de elftal stond vandaag de vriendschappelijke wedstrijd tegen 1ste klasser Internos JO19-1 op het programma. .Tegen het 2de van Klundert werd er de 1ste helft redelijk goed gevoetbald. De 2de helft was het echter het conditionele en fysieke gedeelte waarop het werd afgelegd. Na een intensieve trainingsweek zaak dit weer wat langer vol te houden. Met maar liefst 4 O17 spelers, geen keeper en Ramon die maar 1 helft mee kon doen was dit een mooie uitdaging. Aan het begin van dit seizoen hadden we ook tegen Internos gespeeld, dit werd uiteindelijk 6-6.meer »

Trainersclinic vv Klundert

12 oktober 15:30  22 oktober 2018 is het zover. De eerste interne trainers clinic bij vv Klundert. Ben jij trainer en/of leider bij vv Klundert dan nodigen we je uit om deze leerzame avond bij te wonen. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder.meer »

Klundert O19-1 wint met ruime cijfers van Roosendaal O19-2