Pupillen nieuws - v.v. Klundert

Pupillen nieuws

Klundert JO11-2 beslist de wedstrijd tegen Kruisland in de laatste seconden

30 januari 10:15  Beide teams waren aan elkaar gewaagd, er waren kansen over en weer. Maar beide keepers wisten hun doel in de eerste helft schoon te houden, Klundert was het dichtst bij een doelpunt maar paal en laat stonden deze in de weg. Het eerste kwartier na rust was Klundert totaal niet bij de les en Kruisland wist dit uit te buiten door de 0-1 binnen te schieten. Het leek erop dat Kruisland door zou drukken maar tot de time-out kon Klundert het met het nodige kunst- en vliegwerk op 0-1 houden waarbij Roel een paar keer met goede reddingen de bal uit het doel wist te houden. In het laatste kwartier was Klundert weer wat meer bij de les en trokken ze fanatiek ten aanval om de gelijkmaker te maken. Dit leidde tot de 1-1 die Mila 5 minuten voor tijd wist te maken. Deze treffer spoorde Klundert aan om ook de overwinning nog over de streep te trekken en de druk op het doel van Kruisland werd verhoogd, na een scrimmage voor het doel in de laatste seconden van de wedstrijd viel de bal voor de voeten van Mila die de bal voor de tweede keer in het netje van de tegenstander wist te werken. Hierdoor ging Klundert er uiteindelijk toch met de buit vandoor. Chapeau JO11-2!

Uitslagen JO7 t/m JO12 van zaterdag 28 januari 2023

30 januari 10:00  Na de afgelastingen van vorig weekend werd er afgelopen zaterdag weer gevoetbald. De meeste teams zijn opnieuw ingedeeld aan de hand van de resultaten van fase 2, zo komt onze JO12 nu uit in de hoofdklasse. De meeste teams moeten nog even uit de winterslaap komen, want slechts 2 van de 7 wedstrijden werden gewonnen, alhoewel de verliespartijen maar met minimaal verschil waren. Komende weken krijgen ze genoeg mogelijkheden om zich te revancheren. Hieronder de uitslagen: Hieronder de uitslagen:meer »

Uitslagen JO7 t/m JO12 van zaterdag 10 december 2022

12 december 8:45  Ondanks de kou werd er zaterdag nog gevoetbald door diverse teams. Ook deze week lieten de teams weer van hun goede kant zien door 5 van de 6 wedstrijden te winnen. Dit was de laatste speelronde voor fase 2, JO11-2 komt komende zaterdag nog in actie tegen DSE. meer »