Pupillen nieuws

Uitslagen JO7 t/m JO12 van zaterdag 24 september

26 september 11:00  Afgelopen week stond alweer de derde speelronde voor dit seizoen gepland. Alle pupillenteams kwamen dit weekend in actie. Thuis werd er dit weekend niet verloren, tweemaal moesten de punten gedeeld worden en de andere thuiswedstrijden werden in het voordeel van Klundert afgesloten. meer »

Uitslagen JO7 t/m JO12 van zaterdag 17 september

19 september 11:30  Ondanks het regenachtige weer werd er afgelopen weekend weer volop gevoetbald door de jeugd.meer »

Seizoen 2022 - 2023 is begonnen voor de jeugd - uitslagen JO7 t/m JO12

12 september 14:00  Afgelopen zaterdag was er gelukkig weer volop bedrijvigheid op de voetbalvelden. Voor de jeugd was het dit weekend de aftrap van het seizoen 2022-2023 . Een enkele wedstrijd kon helaas geen doorgang vinden door de regen die de nacht ervoor was gevallen. Van de 7 wedstrijden die wel doorgingen werden er maar liefst 6 gewonnen door de Klundertse jeugd... een mooi begin van het seizoen! meer »

Team van de Week 20

23 mei 16:30  Elke week kiezen we het Team van de Week. In het Team van de Week kiezen we spelers die het verdienen om wat extra aandacht te krijgen. Spelers die het beste, waardevolste zijn of die het gewoon verdienen voor hun harde werk in het team. Wil je weten of jij of een teamgenoot in het Team van de Week staat? Kijk dan snel hieronder. meer »

Uitslagen JO7 t/m JO12 van zaterdag 21 mei 2022

23 mei 11:00  Afgelopen zaterdag was voor het gros van de jeugd de laatste speelronde van de competitie. Een enkel team zal nog in actie komen... Met uitzondering van JO10-2 kwamen afgelopen zaterdag alle teams weer in actie. meer »

Voorbeschouwing Wedstrijd van de Week Zaterdag 21-05-2022

19 mei 15:30  In de rubriek Wedstrijd van de Week zetten we elke week een andere wedstrijd in de spotlights. Alle teams komen in deze rubriek naar voren (jeugd en senioren). We blikken vooruit op de wedstrijd en bespreken deze uitgebreid na middels een wedstrijdverslag. De Wedstrijd van de Week is vaak live te volgen via onze website (middels een live blog). Hou onze website, Facebook en Instagram in de gaten om erachter te komen welke wedstrijd de Wedstrijd van de Week wordt. Uit de wedstrijden van deze week wordt de speler van de week gekozen. Kijk ook vooral bij het Team van de Week om erachter komen welke spelers in vorm zijn. Deze week volgen we de wedstrijd tussen Klundert JO8-2 en Virtus JO8-1.meer »

Klundert JO12-1 weet topper niet te winnen

16 mei 11:45  Met nog 2 wedstrijden te spelen kregen we bezoek van de nummer 1 in de 2e klasse. Zelf stonden we op plek 2 en in puntenaantal gelijk echter het doelsaldo van de Dordtenaren was een behoorlijk stukje hoger dan dat van ons. Wilden we nog kans maken op de titel moest er dus ‘simpelweg’ gewonnen worden. Vooraf wisten we dat dit erg lastig, maar niet onmogelijk zou zijn. We hadden er goed en hard voor getraind, afspraken gemaakt hoe we dat probeerden te doen en vrijdag lag iedereen op tijd in zijn mandje (denk ik). meer »

Uitslagen JO7 t/m JO12 van zaterdag 14 mei 2022

16 mei 9:30  Vergezeld door een heerlijk zonnetje kwam de jeugd van Klundert weer volop in actie afgelopen weekend. Met nog één wedstrijd te gaan stond voor zowel JO11 als JO12 een belangrijke wedstrijd op het programma. Voor JO11 was dit tegen de koploper (Halsteren), bij winst was er nog een kleine kans op het kampioenschap. Helaas ging Halsteren er met de buit vandoor en behield daarmee de koppositie. JO12 moest het opnemen tegen medekoploper EBOH, beide hadden voor deze wedstrijd een gelijk aantal punten. Ook in dit geval konden de punten helaas niet in Klundert blijven en zette EBOH een belangrijke stap om bovenaan te eindigen. Hieronder alle uitslagen van dit weekend: meer »

Voorbeschouwing Wedstrijd van de Week Zaterdag 14-05-2022

11 mei 15:00  In de rubriek Wedstrijd van de Week zetten we elke week een andere wedstrijd in de spotlights. Alle teams komen in deze rubriek naar voren (jeugd en senioren). We blikken vooruit op de wedstrijd en bespreken deze uitgebreid na middels een wedstrijdverslag. De Wedstrijd van de Week is vaak live te volgen via onze website (middels een live blog). Hou onze website, Facebook en Instagram in de gaten om erachter te komen welke wedstrijd de Wedstrijd van de Week wordt. Uit de wedstrijden van deze week wordt de speler van de week gekozen. Kijk ook vooral bij het Team van de Week om erachter komen welke spelers in vorm zijn. Deze week volgen we de wedstrijd tussen Klundert JO12-1 en EBOH JO12-1.meer »

Team van de Week 17

2 mei 19:00  Elke week kiezen we het Team van de Week. In het Team van de Week kiezen we spelers die het verdienen om wat extra aandacht te krijgen. Spelers die het beste, waardevolste zijn of die het gewoon verdienen voor hun harde werk in het team. Wil je weten of jij of een teamgenoot in het Team van de Week staat? Kijk dan snel hieronder. meer »