Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Pupillen nieuws

Pupillen nieuws

Pupillennieuws: Verdiende overwinning Klundert JO8-1

27 september 9:00  Vandaag(26-09-2020) stond er een thuiswedstrijd tegen SC Gastel JO8-2 op het programma. Na 1 gewonnen en 2 verloren wedstrijden in de competitie werd het weer eens tijd voor een overwinning. meer »


Pupillen nieuws: Eerste winst voor JO7-01 is binnen!

20 september 11:00  Na een seizoen trainen bij Kabouters onder leiding van Aron was het tijd voor de kleine Messi's in spe om door stromen naar JO7.meer »


Pupillennieuws: JO11-1 wint terecht van Rood-Wit JO11-1!

12 september 18:15  Een terechte overwinning op de jongens uit St Willebrord.meer »


Pupillennieuws: JO12-1 wint eerste wedstrijd van dit seizoen

5 september 14:30  Eerste wedstrijd van dit seizoen van JO12-1. meer »


Tot en met 31 maart geen voetbal

12 maart 23:00  Al het voetbal in Nederland wordt tot en met 31 maart afgelast. Dat betekent dat alle wedstrijden in het betaald en het amateurvoetbal tot nader orde worden uitgesteld. De KNVB adviseert alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. In navolging van dit advies heeft het bestuur besloten om het sportpark, inclusief kantine, gesloten te houden tot en met 31 maart. Door deze maatregel worden ook een aantal activiteiten voorlopig uitgesteld. Dit zijn voor 8 april het Schoolvoetbaltoernooi en 9 april het Leen den Bakker Toernooi. Mbt. de Engeland-reis voor de JO15, van 10 tot 13 april, wordt aankomende week overleg gepleegd. Bestuur v.v.Klundert


KOMENDE TRAININGEN AFGELAST

11 maart 12:15  In navolging van de afgelasting van alle wedstrijden aanstaande zaterdag voor Brabantse clubs door de KNVB, heeft het bestuur besloten om ook alle trainingen vanaf vandaag tot en met maandag stil te leggen. Hierna zal de situatie opnieuw bekeken worden. Bestuur v.v.Klundert


Trainersclinic vv Klundert

11 oktober 20:30  Na het succes van de vorige clinics staat alweer de 3de clinic op het programma. Op 28-10-2019 nodige we de trainers weer uit. Ben jij trainer en/of leider bij vv Klundert dan nodigen we je uit om deze leerzame avond bij te wonen. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!