Vrienden van Klundert

Geachte vriend van Klundert,

Omdat wij weten dat je jouw favoriete voetbalvereniging een warm hart toedraagt, willen wij jou uitnodigen om lid te worden van de club van Vrienden van Klundert. Je kent het concept van Vrienden van Klundert wellicht nog uit het verleden en van het bord op de gevel aan de voorzijde van ons clubhuis. Om allerlei redenen, zoals Corona, is hier de klad in gekomen. Nu het op alle fronten goed gaat met de club en het weer ouderwets druk en gezellig is op zaterdag, willen we een doorstart maken met het concept Vrienden van Klundert.

De opbrengsten uit de club Vrienden van Klundert gaan rechtstreeks naar belangrijke initiatieven in de club. Van de bijdrage van de VRIENDEN VAN KLUNDERT zijn in het verleden, onder andere, het AED-apparaat, de Pannakooi en Tv-schermen aangeschaft. We hebben natuurlijk nog meer ambities zoals een groot scherm dat dienst kan doen als scorebord maar ook meer functies heeft.

Ondanks de inflatie blijft de prijs voor het lidmaatschap hetzelfde, € 50, = per jaar.

De voordelen van het lidmaatschap blijven hetzelfde. Uw naam op het bord op de gevel aan de voorzijde van de kantine, vrij toegang tot thuiswedstrijden en in totaal 5 consumptiemunten.

Er is ook een beloning voor degene die een nieuw lid benadert en voordraagt voor het lidmaatschap van de club van Vrienden van Klundert. Deze beloning bedraagt 5 consumptiemunten.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Een sportieve groet namens de Sponsorcommissie,

Vrienden van Klundert

Ik word lid van Vrienden van Klundert

Over toekomstige betalingen wordt later nog contact met u opgenomen.

* = verplicht