Senioren nieuws - v.v. Klundert

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Senioren nieuws

Senioren nieuws

Onze recreanten trainen er weer op los!!

8 september 12:00  Onze recreanten zijn weer van start gegaan. Een mooie mix van jong en oud waar iedere donderdagavond het plezier en fanatisme vanaf spat. Na de training zijn de aanwezigen altijd graag te vinden in de kantine. Gezelligheid en de liefde voor het spelletje staat namelijk voorop hier. meer »


CAMPIONE CAMPIONE | Veteranen Klundert pakken titel na zenuwslopende wedstrijd

14 april 9:30  Na de winst van vorige week op directe belager HSC '28 uit Heerle begon Klundert gisteren met een voorsprong van 8 punten de wedstrijd tegen DOSKO, die op 9 punten stonden. Met nog 3 wedstrijden te gaan zou een overwinning voldoende zijn om het kampioenschap veilig te stellen.meer »


Team van de Week 20

23 mei 16:30  Elke week kiezen we het Team van de Week. In het Team van de Week kiezen we spelers die het verdienen om wat extra aandacht te krijgen. Spelers die het beste, waardevolste zijn of die het gewoon verdienen voor hun harde werk in het team. Wil je weten of jij of een teamgenoot in het Team van de Week staat? Kijk dan snel hieronder. meer »


Voorbeschouwing Wedstrijd van de Week Zaterdag 07-05-2022

6 mei 16:00  In de rubriek Wedstrijd van de Week zetten we elke week een andere wedstrijd in de spotlights. Alle teams komen in deze rubriek naar voren (jeugd en senioren). We blikken vooruit op de wedstrijd en bespreken deze uitgebreid na middels een wedstrijdverslag. De Wedstrijd van de Week is vaak live te volgen via onze website (middels een live blog). Hou onze website, Facebook en Instagram in de gaten om erachter te komen welke wedstrijd de Wedstrijd van de Week wordt. Uit de wedstrijden van deze week wordt de speler van de week gekozen. Kijk ook vooral bij het Team van de Week om erachter komen welke spelers in vorm zijn. Deze week volgen we de wedstrijd tussen Klundert 3 en Prinsenland 3.meer »


Speler van de Week 17

3 mei 16:00  Elke week kiezen we de Speler van de Week. De Speler van de Week verdient wat extra aandacht vanwege zijn/haar prestatie in die week. We stellen de speler een aantal vragen. Weet jij iemand die het verdiend om Speler van de Week te worden? Laat het ons dan weten. Benieuwd wie het deze week is? Lees dan snel verder.meer »


Team van de Week 17

2 mei 19:00  Elke week kiezen we het Team van de Week. In het Team van de Week kiezen we spelers die het verdienen om wat extra aandacht te krijgen. Spelers die het beste, waardevolste zijn of die het gewoon verdienen voor hun harde werk in het team. Wil je weten of jij of een teamgenoot in het Team van de Week staat? Kijk dan snel hieronder. meer »


Voorbeschouwing Wedstrijd van de Week Zaterdag 30-04-2022

28 april 12:30  In de rubriek Wedstrijd van de Week zetten we elke week een andere wedstrijd in de spotlights. Alle teams komen in deze rubriek naar voren (jeugd en senioren). We blikken vooruit op de wedstrijd en bespreken deze uitgebreid na middels een wedstrijdverslag. De Wedstrijd van de Week is vaak live te volgen via onze website (middels een live blog). Hou onze website, Facebook en Instagram in de gaten om erachter te komen welke wedstrijd de Wedstrijd van de Week wordt. Uit de wedstrijden van deze week wordt de speler van de week gekozen. Kijk ook vooral bij het Team van de Week om erachter komen welke spelers in vorm zijn. Deze week volgen we de wedstrijd tussen Klundert 1 en Tholense Boys 1.meer »


Team van de Week

25 april 19:00  Elke week kiezen we het Team van de Week. In het Team van de Week kiezen we spelers die het verdienen om wat extra aandacht te krijgen. Spelers die het beste, waardevolste zijn of die het gewoon verdienen voor hun harde werk in het team. Wil je weten of jij of een teamgenoot in het Team van de Week staat? Kijk dan snel hieronder. meer »


Tot en met 31 maart geen voetbal

12 maart 23:00  Al het voetbal in Nederland wordt tot en met 31 maart afgelast. Dat betekent dat alle wedstrijden in het betaald en het amateurvoetbal tot nader orde worden uitgesteld. De KNVB adviseert alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. In navolging van dit advies heeft het bestuur besloten om het sportpark, inclusief kantine, gesloten te houden tot en met 31 maart. Door deze maatregel worden ook een aantal activiteiten voorlopig uitgesteld. Dit zijn voor 8 april het Schoolvoetbaltoernooi en 9 april het Leen den Bakker Toernooi. Mbt. de Engeland-reis voor de JO15, van 10 tot 13 april, wordt aankomende week overleg gepleegd. Bestuur v.v.Klundert


KOMENDE TRAININGEN AFGELAST

11 maart 12:15  In navolging van de afgelasting van alle wedstrijden aanstaande zaterdag voor Brabantse clubs door de KNVB, heeft het bestuur besloten om ook alle trainingen vanaf vandaag tot en met maandag stil te leggen. Hierna zal de situatie opnieuw bekeken worden. Bestuur v.v.Klundert


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!