Senioren nieuws

Tot en met 31 maart geen voetbal

12 maart 23:00  Al het voetbal in Nederland wordt tot en met 31 maart afgelast. Dat betekent dat alle wedstrijden in het betaald en het amateurvoetbal tot nader orde worden uitgesteld. De KNVB adviseert alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. In navolging van dit advies heeft het bestuur besloten om het sportpark, inclusief kantine, gesloten te houden tot en met 31 maart. Door deze maatregel worden ook een aantal activiteiten voorlopig uitgesteld. Dit zijn voor 8 april het Schoolvoetbaltoernooi en 9 april het Leen den Bakker Toernooi. Mbt. de Engeland-reis voor de JO15, van 10 tot 13 april, wordt aankomende week overleg gepleegd. Bestuur v.v.Klundert

KOMENDE TRAININGEN AFGELAST

11 maart 12:15  In navolging van de afgelasting van alle wedstrijden aanstaande zaterdag voor Brabantse clubs door de KNVB, heeft het bestuur besloten om ook alle trainingen vanaf vandaag tot en met maandag stil te leggen. Hierna zal de situatie opnieuw bekeken worden. Bestuur v.v.Klundert

De Grote Clubactie is weer van start gegaan !!!

21 september 21:00  Bij radio Veronica is het allereerste lot uitgereikt aan DJ Silvan Stoet. Een feest met Radio Veronica is één van de grote prijzen die te winnen zijn met de superloten. Voetbalvereniging Klundert denkt echter aan de gewone man dicht bij huis en verkoopt daarom ook dit jaar weer de bekende loten aan éénieder die kans wil maken op een mooie prijs en daarbij gelijk onze voetbalvereniging wil steunen.meer »

Geen spelerspas ?

24 augustus 11:45  Dit weekend is het veldvoetbal weer in volle omvang van start gegaan. In de top van het voetbal met de competitie en voor alle andere elftallen met de beker. Dit betekent dat ook de administratie weer op orde moet zijn en dus ook de spelerspassen.meer »

Kick-off recreanten

21 augustus 8:15  Op vrijdag 11 september 2015 nodigt het bestuur van v.v. Klundert alle spelers van Klundert 3, 4, zondag 2 en vrouwen 1 uit voor een gezellig samenzijn met een bbq en een drankje om het seizoen 2015-2016 te bespreken en in te luiden. Meld je wel even aan via de button "kick-off recreanten" in het linkermenu.

Oefenprogramma Senioren seizoen 2015-2016

31 juli 11:15  Het oefenprogramma voor het seizoen 2015-2016 luidt als volgt: meer »