Activiteiten John Maas - v.v. Klundert

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Activiteiten John Maas

Activiteiten John Maas

15 februari 2016 17:45


Vanaf zaterdag 13 februari zal John Maas diverse activiteiten voor vv Klundert weer hervatten.
John is enige tijd afwezig geweest in verband met zijn gezondheid. Nu heeft hij echter weer groen licht gekregen om een aantal activiteiten te hervatten.

John zal zich de komende tijd vooral bezig gaan houden met praktische zaken betreffende techniek en tactiek, het voetbalgebeuren waar het uiteindelijk allemaal om draait. Verder zal hij samen met de jeugdcommissie een start gaan maken met de indelingen van het nieuwe seizoen. Het betreft hier dan het meedenken over de samenstellingen van de teams en de organisatie die daar bij hoort.

John zal echter géén contactpersoon voor ouders en andere bij de vereniging betrokken werkgroepen /personen. Voor vragen en opmerkingen dient u daarvoor bij de team coördinatoren te zijn of rechtstreeks bij de jeugdcommissie. Het is niet de bedoeling dat John zich bezig moet gaan houden met randvoorwaarden die nodig zijn om het voetbal mogelijk te maken. Leiders en trainers van de diverse teams zijn de mensen waar John Maas de rest van het seizoen de focus heeft liggen.

De Jeugdcommissie,
Leon Smits

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!