Trainersclinic vv Klundert - v.v. Klundert

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Trainersclinic vv Klundert

Trainersclinic vv Klundert

12 oktober 2018 15:30


22 oktober 2018 is het zover. De eerste interne trainers clinic bij vv Klundert. Ben jij trainer en/of leider bij vv Klundert dan nodigen we je uit om deze leerzame avond bij te wonen. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder.

Voor wie?
Deze clinic oftewel workshop zal worden gehouden voor alle trainers , leiders en bestuursleden van vv Klundert. Ook de keeperstrainers zijn natuurlijk welkom.

Waarom?
vv Klundert heeft als doel om gezamenlijk het doel na te streven door, zowel binnen- als buiten het speelveld, continue te blijven bouwen aan de verdere ontwikkeling (en verbetering) van de kwaliteit van de opleiding. Van belang is dat ieder jeugdlid met veel plezier kan voetballen binnen vv Klundert en zich positief kan blijven ontwikkelen op sportief en technisch gebied. Met deze trainers clinic hopen we hierbij een bijdrage te kunnen leveren, zodat eenieder van jullie hopelijk met extra bagage huiswaarts zal keren.

Thema 22-10: Trainingsvoorbereiding en invulling van de training. 
Belangrijk is dat wij als trainers/leiders op positieve wijze van elkaar leren, ook op deze avond. Iedereen heeft zijn eigen aanpak op de training en dat wil niet zeggen of dat goed of fout is. Met deze trainers clinic willen we jullie laten zien hoe je een training kunt voorbereiden en kunt evalueren. Aan het einde hebben we nog een mogelijkheid om de avond te evalueren. Voor ons is dit binnen vv Klundert ook iets nieuws, maar wel erg leuk om te doen. Het beloofd een gezellige en leerzame avond te worden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!