Klundert JO19-1 bekert een ronde verder - v.v. Klundert

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Klundert JO19-1 bekert een ronde verder

Klundert JO19-1 bekert een ronde verder

23 oktober 2018 12:00

Aron van Nijnatten

Na een vrij weekend (tegenstander had afgezegd) mocht Klundert JO19-1 aantreden voor de beker. We mochten uit naar Rijsoord JO19-1. Het beloofde een mooie wedstrijd te worden. Rijsoord bezet in de 2de klasse de 1ste plaats met 12 punten uit 4 wedstrijden en een doelsaldo van +16.

Waar een goede trainingsweek werd verwacht was dit helaas niet het geval.

Toch reden we met een positief gevoel richting Ridderkerk. Tijdens de bespreking werd aangegeven wat de bedoeling voor deze wedstrijd was. De warming up van de wedstrijd was redelijk maar nog niet scherp genoeg.

Klundert begon ondanks dit alles toch sterk aan de wedstrijd. Er werd vroeg druk gezet. Hier kon Rijsoord niet echt mee omgaan. De eerste kansen waren dan ook voor Klundert. Toch was het mede dankzij Davy te danken dat we niet op achterstand kwamen. Na 22 minuten Is Farris weg via de zijkant. In een poging waarin geen enkele intentie is om de bal te spelen wordt hij de zijlijn over geduwd. Dit betekend ook gelijk einde wedstrijd voor Farris (het is nog even afwachten hoe ernstig de blessure is). Rijk is zijn vervanger.

Er was vandaag 1 iemand bijzonder goed in vorm. Alem scoort 2 x in een korte periode. Er leek weinig aan de hand voor Klundert. Toch is deze wedstrijd weer tekenend voor het seizoen tot nu toe. Heel wisselvallig. Na een slechte periode weet Rijsoord op 1-2 te komen. Door slecht druk te houden op de bal kan de speler hem vrij binnen schieten.  Gelukkig heeft Klundert vandaag Alem. Hij weet de score weer op te krikken tot 1-4. Met deze stand gaan we de rust in.

De 2de helft is er een om weer heel snel te vergeten. Waarin we de 1ste helft bij vlagen goed speelde was het in de 2de helft vooral tegenhouden. Rijsoord neemt risico en gaat met 4 spitsen spelen. Klundert komt er niet onderuit gevoetbald en blinkt uit in slechte ballen. Rijsoord komt dan ook verdient op 2-4. Rijsoord krijgt een gele kaart voor het zeuren op de (prima fluitende) scheidsrechter en is het wederom Alem die de marge weer op 3 brengt. Na weer een assist van Rijk (3 in deze wedstrijd) weet hij goed af te ronden. Ook Rijk pakt nog een doelpunt mee. Met een afstandschot (welke tergend langzaam richting de goal rolde) verschalkte hij de keeper.

Ondanks de matige 2de helft mogen we toch weer een ronde verder in de beker. Volgende week wacht een uit wedstrijd naar The Gunners. Deze staan op een 3de plek dus wordt weer een mooie wedstrijd. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!