Klundert JO19-1 pakt weer de volle buit

10 oktober 2018 12:45

Marc Lankhuijzen

Vorige week werd er ruim gewonnen met 16-1 op Roosendaal JO19-2. Kan Klundert JO19-1 deze zegereeks voortzetten?

Om 11:00 mochten de mannen van klundert JO19-1 laten zien wat ze in huis hadden tegen Alliance JO19-1. Klundert begon sterk met een aantal goede kansen in het begin maar de bal wilde er niet in. Maar in de 7e minuut kon Lars Leijten de bal binnen de touwen werken na een corner van Rijk van de Reijt die uit de kluts kwam. Door de vroege 0-1 leek Klundert een makkelijke zaterdag tegemoet gaan. Klundert werd steeds slordiger maar Alliance profiteerde niet van de fouten van Klundert. Uit het niets was het toen in de 39e minuut 0-2. Alem Kuljuh profiteerde optimaal van de fout van de verdediger en wist voor de keeper niet te missen.

In de 2e helft moest Klundert nog meerdere doelpunten erbij maken om een scenario bij Baronie te voorkomen. Na doorzettend werk van Ramon Frijters kan Farris Tournier in de 58e minuut de 0-3 eenvoudig binnen tikken en leek de wedstrijd wel beslist. In de 70e minuut was het na een prachtige bal van Rijk van de Reijt op Alem kuljuh die snoeihard de bal achter de keeper de 0-4 binnenschoot. Kort daarna scoorde Farris Tournier in de 76e minuut de 0-5 binnen na een steekbal van de opkomende Gijs den Hollander.

Het laatste kwartier in de wedstrijd wilde Klundert de score verder uitbreiden. In de 83e minuut kon Roy de visser simpel de 0-6 binnenwerken na een goed voorbereidend werk van Alem Kuljuh die de bal strak voor het doel gaf. Klundert voerde nog wat wisselingen toe in de laatste 7 minuten waar het toch nog een tegendoelpunt te verwerken kreeg na een slecht uitverdedigende aanval van alliance kwam de bal bij de tegenstander in de voeten die simpel Davy Noordijk kon passeren. Volgende week wacht een tegenstander van een hoger niveau, TVC Breda JO19-1 is op 13 Oktober te gast op sportpark De Molenvliet om 12:00.

Stand:

1. DVO'60 9  +9
2. De Fendert 7  +7
3. The Gunners 7  +4
4. Klundert 6  +19

Karakteristieken:

’07 0-1 Lars leijten (bal uit de kluts)

’39 0-2 Alem Kuljuh

’58 0-3 Farris Tournier (Ramon Frijters)

’70 0-4 Alem Kuljuh (Rijk van de Reijt)

’76 0-5 Farris Tournier (Gijs den Hollander)

’83 0-6 Roy de Visser (Alem Kuljuh)