Pupillennieuws: Verdiende overwinning Klundert JO8-1

27 september 2020 9:00

Vandaag(26-09-2020) stond er een thuiswedstrijd tegen SC Gastel JO8-2 op het programma. Na 1 gewonnen en 2 verloren wedstrijden in de competitie werd het weer eens tijd voor een overwinning.

In de voorbereiding op deze competitie hadden we al een oefenwedstrijd tegen deze ploeg gespeeld. Deze werd verloren met 5-10.Mooi moment vandaag om te kijken of we wat stapjes vooruit hebben kunnen maken. Tijdens de trainingen gaat het steeds beter.

De opgegeven regen kwam gelukkig niet, het werd prachtig weer om te voetballen. Toeschouwers waren ook in grote getalen aanwezig.

We begonnen heel goed aan de wedstrijd, alle spelers lekker fel. Al vrij snel kreeg Eduard 2 goede kansen, maar ballen gingen net naast. Even later schoot Xavi nog van afstand op doel, helaas ook net mis. Yael was dicht bij zijn eerste doelpunt.

Tegenstander werd ook wel wat sterker en keeper Chad greep 2 keer prima in. Eindelijk kwam de welverdiende 1-0 voorsprong, gemaakt door Eduard.

Ook Gastel kreeg een kans, maar gelukkig ging de bal er niet in. Na een mooie voorzet van Dani, schoot Eduard de 2-0 binnen. Er volgde nog een mooi corner van Rosie en een mooi schot van Dani.

Achterin stond het bij ons uitstekend vandaag. Ivano en Xavi verdedigden hele wedstrijd super. Op het middenveld deden Yael, Rosie en Jort goed hun best en waren bij vlagen een plaag voor de tegenstander. Eduard brak nog een keer door hun verdediging, maar de keeper voorkwam erger voor Gastel. Onze keeper Chad pakte ook nog een mooie bal.

Met 2-0 de rust in, super trotse trainers. Peptalkje gehouden dat we er nog niet waren en moesten blijven werken voor elkaar.

Tweede helft waren we nog niet helemaal wakker en kreeg tegenstander 2 grote kansen. Gelukkig 1 net naast en ander gepakt door Chad. Na een ongelukkig botsing kregen we een penalty tegen. Deze werd dan ook benut door Gastel. 2-1.

We liepen direct uit naar 3-1 door uitstekend werk van het hele team en Eduard die de bal keurig in het doel schoot. Keeper Gastel had nog een mooie redding, maar topscorer Eduard maakte even later toch de 4-1.

Laatste 10 minuten ging Rosie nog even keepen, pakte nog een paar mooie ballen maar kon de 4-2 niet voorkomen. Voorin kregen wij nog een paar kansen die net gemist werden.

Eindstand 4-2.

Super trots op ons dreamteam! Allemaal keihard gewerkt en dik verdiend gewonnen vandaag. Een echte teamprestatie.