PMC Paramedisch Centrum Halderberge

27 september 2015 21:30

VV Klundert heeft in samenwerking met de fysiotherapeut van de selectie nagedacht over hoe invulling te kunnen geven aan vragen van ouders, trainers of leiders omtrent blessures bij (jeugd)spelers. Om tegemoet te kunnen komen aan deze vragen , en om de drempel te verlagen tot het stellen van deze vragen is besloten om een inloopspreekuur houden voor de ( jeugd)spelers .

Tijdens dit inloopspreekuur kunnen trainers, leiders of jeugdspelers binnenlopen met een blessure. Daarnaast kan dit inloopspreekuur gebruikt worden ten behoeve van informatievoorziening over een blessure, trainingsleer of andere vragen op medisch gebied.

Het inloopspreekuur zal wekelijks plaats vinden op dinsdag van 18:00 tot 19:00. Het eerste spreekuur vindt plaats op dinsdag 06-10-2015.

Het contactmoment tijdens het inloopspreekuur is geheel vrijblijvend. Mocht er daadwerkelijk een revalidatietraject nodig zijn dan worden de normale fysiotherapie tarieven gedeclareerd bij de zorgverzekeraar van de (jeugd)speler.

Deze dienst wordt geboden vanuit fysiotherapiepraktijk PMC Halderberge waar de fysiotherapeut van de selectie, Thomas Hack, werkzaam is. Het Paramedisch Centrum Halderberge (PMC) Halderberge heeft recentelijk een locatie geopend in De Niervaert waar Thomas indien nodig jeugdspelers kan behandelen. Ook in de Niervaert maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur op gebied van diagnose en behandeling, zoals: echografie en shockwave. Op deze locatie zijn niet leden of ouders van de spelers uiteraard ook welkom.

Met sportieve groeten,

Namens PMC Halderberge