Klundert zonder bezieling ten onder tegen Oostkapelle

7 mei 2017 8:45

Het seizoen voor Klundert lijkt als een nachtkaars uit te gaan. Op enkele oplevingen na, heeft Klundert het na de winterstop flink af laten weten en moeten de spelers eens goed bij zichzelf te rade gaan. Ook in de voorlaatste wedstrijd van deze competitie, waarin nog van alles te winnen viel, speelde Klundert slecht. Zonder beleving en bezieling verloor het kansloos met 4-0 van degradatiekandidaat Oostkapelle.

Wat valt er nog te vertellen over de wedstrijd als je "Klundert volger" bent en na de zoveelste zeperd in een uitwedstrijd een verslag moet schrijven? Van Klundert-zijde viel feitelijk niets positiefs te melden.

De thuisploeg, bepaald geen hoogvlieger, liet duidelijk zijn dat het streed voor lijfsbehoud, iets dat Klundert voirge week ternauwernood had veilig gesteld. Het is daarom maar goed dat de competitie ten einde loopt.

Bij de rust stond Klundert al met 2-0 achter. In de 16e minuut schoot Peter van Wingerden de bal hoog de lucht in en verdween hoog over zijn eigen doelman Leon Leijten in het doel. In de 38e minuut kreeg een speler van Oostkapelle vrije doortocht en lobde de bal over Leon Leijten heen.

Na de rust had Klundert een hele kleine opleving, maar mocht zich achteraf gelukkig prijzen dat het nog maar 2 doelpunten achter de oren kreeg.

Volgende week laatste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen Den Bommel.

Oostkapelle 1 - Klundert 1  4-0 (2-0)

Belangrijke momenten:
'16 1-0 eigen doelpunt Peter van Wingerden