Fikse nederlaag Klundert in oefenpot - v.v. Klundert

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Fikse nederlaag Klundert in oefenpot

Fikse nederlaag Klundert in oefenpot

8 maart 2017 19:30


Klundert 1 heeft in het oefenduel met Moerse Boys 1 een flink pak op de broek gekregen. Na een ruststand van 0-2, liep de ploeg uit (Klein-)Zundert uiteindelijk uit naar een ietwat geflatteerde, maar niet minder verdiende overwinning (0-5).

1e Klasser Moerse Boys bleek met name in het eerste kwart van de wedstrijd een maatje te groot voor Klundert. De thuisploeg had moeite het hoge tempo bij te benen en mocht zich gelukkig prijzen dat het door een doelpunt in de 5e minuut slechts tegen een 0-1 achterstand aankeek.

Net toen Klundert zich wat meer met de wedstrijd ging bemoeien, verkeek de uitblinker van de laatste wedstrijden, doelman Leon Leijten, zich op een lange bal en zo werd de ruststand bepaald op 0-2.

Na de pauze ging het ogenschijnlijk gelijk op, maar kansen aan beide zijden werden niet benut. Klundert kwam nog wel goed weg met een kopbal op de lat. 

In de 72 minuut viel de 0-3 en was de wedstrijd gespeeld. Namens Klundert trof Eric Fuanani de lat. In de 86e en 87e minuut liep Moerse Boys hard weg naar een 0-5 eindstand.

Klundert 1 - Moerse Boys 1  0-5 (0-2)

Belangrijke momenten:
'  5 0-1
'30 0-2
'72 0-3
'86 0-4
'87 0-5

Opstelling:
Leon Leijten - Luc den Hollander - Jeffrey van Wingerden - Jos Knook - Laszlo Boomaars (Tim Buijs '46) - Ferry Littooy (Christian Fuanani '46) - Ahmed Ismail (Poger Mukoko '46) - Grace Kitenge - Eric Fuanani - Loic Luzolo - Youri van Laarhoven
Bron: Martin de Ruiter
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!