Klundert wint van Strijen - v.v. Klundert

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Klundert wint van Strijen

Klundert wint van Strijen

22 januari 2017 10:00


Hoewel niet oogstrelend, won Klundert haar oefenwedstrijd thuis tegen Strijen zeer effectief met 2-1. Het was de laatste mogelijkheid na de winterstop om nog wat dingen uit te proberen, want volgende week gaat het, als de weergoden geen roet in het eten gooien, weer om het echie. Directe concurrent Serooskerke komt dan op bezoek in Klundert.

Onder het genot van een winsters zonnetje kwamen Klundert en Strijen elkaar dit seizoen voor de tweede maal tegen. Eind augustus werd het in Strijen nog 3-0 voor de thuisploeg. Ook nu leek Strijen er geen misverstand over te laten bestaan, want in de 1e helft deelden onze gasten van de overkant van het water duidelijk de lakens uit op de goed bespeelbare mat in Klundert.

Na een vlotte aanval in de 17e minuut kwam Strijen verdiend op een 0-1 voorsprong. Klundert stelde daar bitter weinig tegenover in die fase. In de 39e minuut kwam Klundert vrij onverwachts op gelijke hoogte. Laszlo Boomaars bracht een vrije trap tot bij Loic Luzolo, die de bal panklaar legde voor de inlopende Jeffrey van Wingerden, die geen fout maakte. Ruststand 1-1.

In de 2e helft had Klundert de zaakjes wat beter op orde en was er sprake van een gelijkwaardige strijd. De betere kansen waren voor Klundert, maar Tim Buijs en Loic Luzolo kregen de bal in kansrijke positie niet voorbij de doelman van Strijen. Toch was laatstgenoemde beslissend. In de 78e minuut kreeg laatstgenoemde de bal op de rand van de 16  toegespeeld door Tim Buijs en haalde verwoestend uit met links, 2-1.

Deze voorsprong kwam niet meer in gevaar en Klundert kan zich vanaf nu richten op volgende week, thuis tegen Serooskerke.

Klundert 1 - Strijen 1  2-1 (1-1)

Belangrijkste momenten:
'17 0-1
'29 1-1 Jeffrey van Wingerden (Loic Luzolo)
'78 2-1 Loic Luzolo (Tim Buijs)

Opstelling:
Leon Leijten - Tim Buijs - Jeffrey van Wingerden - Peter van Wingerden - Laszlo Boomaars (Luc den Hollander '46) - Christian Fuanani - Grace Kitenge - Ahmed Ismail - Poger Mukoko (Steven Maggan '46) - Loic Luzolo - Youri van Laarhoven
Bron: Martin de Ruiter
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!