Klundert naar 3e ronde beker - v.v. Klundert

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Klundert naar 3e ronde beker

Klundert naar 3e ronde beker

23 oktober 2016 9:15


In een matige wedstrijd heeft Klundert in de 2e ronde van de bekerstrijd in Halsteren met 1-2 van VVC'68 gewonnen en voor het behalen van de 3e ronde moeten we wat jaren terug. Tegen wie Klundert het in de volgende ronde moet gaan opnemen, dat zal in de loop van deze week duidelijk worden. Deze wedstrijd zal zijn op zaterdag 19 november.

In een sportieve wedstrijd begon Klundert energiek. In de 7e minuut bereikte een lange bal van Jeffrey van Wingerden de vrijstaande Ahmed Ismail. Deze mocht bijna ongestoord aanleggen, maar dat maakte zijn verwoestende knal niet minder mooi. Van zo'n 20 meter joeg hij de bal via de onderkant van de lat achter de verbouwereerde doelman.

Na deze vlotte voorsprong daalde het niveau van de wedstrijd. Veel misverstanden, foutieve passes en verkeerde keuzes. En zo was het niet vreemd dat de ruststand 0-1 werd.

Na de pauze werden een paas wissels toegepast om iedereen voldoende speelminuten te geven. Veel beter werd het allemaal niet. In de 62e minuut leek Jeroen Veger met een kopbal uit een vrije trap van Jos Knook de wedstrijd te beslissen.

Echter, VVC'68 probeerde er alles aan te doen om er nog wel een wedstrijd van te maken. Na een paar kleine kansjes die een waarschuwing hadden moeten betekenen, scoorde de thuisploeg in de 85e minuut de aansluitingstreffer, 1-2.

Zo leek het weer spannend te worden, maar het klasseverschil was iets te groot. De wedstrijd werd in de slotminuten helaas nog wel ontsierd door 3 rode kaarten, veelal ingegeven door frustatie in deze toch sportieve tweestrijd (gele kaarten vielen er namelijk niet).

Volgende week speelt Klundert wederom uit, nu tegen koploper Bruse Boys.

VVC'68 1 - Klundert 1  1-2 (0-1)

Belangrijke momenten:
'  7 0-1 Ahmed Ismail (Jeffrey van Wingerden)
'62 0-2 Jeroen Veger (Jos Knook)
'85 1-2
'88 rode kaart speler VVC'68
'88 rode kaart Loic Luzolo
'90 rode kaart speler VVC'68

Opstelling:
Leon Leijten - Ferry Littooy (Bas Schuurmans '46) - Jeffrey van Wingerden - Jeroen Veger - Jos Knook - Christian Fuanani - Stefan de Ruiter - Laszlo Boomaars (Loic Luzolo '46) - Eric Fuanani - Grace Kitenge (Tim Buijs '66) - Ahmed Ismail

Bron: Martin de Ruiter
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!