Voorbeschouwing Wedstrijd van de Week Zaterdag 07-05-2022 - v.v. Klundert

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Voorbeschouwing Wedstrijd van de Week Zaterdag 07-05-2022

Voorbeschouwing Wedstrijd van de Week Zaterdag 07-05-2022

6 mei 2022 16:00

AvN

In de rubriek Wedstrijd van de Week zetten we elke week een andere wedstrijd in de spotlights. Alle teams komen in deze rubriek naar voren (jeugd en senioren). We blikken vooruit op de wedstrijd en bespreken deze uitgebreid na middels een wedstrijdverslag. De Wedstrijd van de Week is vaak live te volgen via onze website (middels een live blog). Hou onze website, Facebook en Instagram in de gaten om erachter te komen welke wedstrijd de Wedstrijd van de Week wordt. Uit de wedstrijden van deze week wordt de speler van de week gekozen. Kijk ook vooral bij het Team van de Week om erachter komen welke spelers in vorm zijn. Deze week volgen we de wedstrijd tussen Klundert 3 en Prinsenland 3.

Na het succes van vorige week pakken we door met deze rubriek. Deze week beschouwen we voor op een wedstrijd van Klundert 3. Klundert mag het deze week opnemen tegen de koploper in de competitie. Kan Klundert als nummer 9 van de ranglijst zorgen voor een stunt tegen de koploper? We blikken vooruit op deze wedstrijd.

We spraken Jeroen Houtgraaf en Pieter Moerland over deze wedstrijd:
Jeroen Houtgraaf:
Ik verwacht zaterdag met een zeer gemotiveerd team aan te treden tegen de koploper, frisse shirts, heerlijk weer, geen afmeldingen, vers gemaaid gras, iedereen top fit.. net zoals elke zaterdag. Alle ingrediënten voor een mooie stunt tegen de koploper.

Pieter Moerland:

Wat staat er een schitterend affische op de planning. Iedereen is op en top fit en gemotiveerd al is er wel te weinig animo om te trainen maar dat mag de pret niet drukken. We gaan presteren met ons gevaarlijkste wapen, mentale weerbaarheid passie en strijd. Prinseland zal van goede huizen moeten komen willen ze de punten meenemen naar huis, klundert is gebrandt om de punten in huis te houden

Statistieken

Hieronder volgen een aantal statistieken van beide teams in deze competitie

Klundert 3

Met 13 punten uit 17 wedstrijd draait Klundert geen fantastisch seizoen. Klunder kreeg dit seizoen al 55 doelpunten tegen en scoorde er 24. 14 van deze doelpunten werden gescoord in thuis wedstrijden. Er werd van de 17 wedstrijden 3x gewonnen. 2 van de wedstrijden werden thuis gewonnen en 1x wisten ze de volle buit mee te nemen bij een uitwedstrijd. Met een gemiddelde van 3,24 doelpunten tegen per wedstrijd kunnen we er van uit gaan dat er wordt gescoord komende zaterdag. Klundert scoort gemiddeld 1,4 doelpunten per wedstrijd dus kunnen ze ook zeker een doelpunt maken.

Prinsenland 3

Prinsenland 3 draait een heel ander seizoen dan Klundert. Met 36 punten uit 15 wedstrijden staan ze bovenaan de ranglijst. Wanneer Prinsenland weet te winnen doen ze goede zaken om kampioen te worden. Prinsenland heeft een doelsaldo van +30 en weet het net goed te vinden. Ze scoren gemiddeld 3,26 doelpunten per wedstrijd. 12 x werd er gewonnen en 3x werd er verloren.

De uitwedstrijd word volgende week zaterdag 14-05-2022 gespeeld.

 

Zien we jullie zaterdag ook op het Sportpark om Klundert 3 aan te moedigen? Tot dan.

Wedstrijd_07-05-2022.jpg

Delen

Lees meer over:
Klundert 3 Wedstrijd van de Week

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!